Excite

Zwemkleding voor kinderen

Zwemkleding voor kinderen kun je het hele jaar door kopen, zeker online. Zo heb je op kleertjes.com een uitgebreide hoeveelheid kinderzwemkleding. Vaak zijn de badkleren afgewerkt met leuke strikjes. Ook voor baby’s is er aanbod. Wil je dat je kinderen goed beschermd zijn tegen de zon, dan kun je zelfs zwempakjes kopen die schouders en bovenbenen bedekken.

Voor de wat oudere kinderen zijn er stoere boxershorts. Meisjes kunnen mooie tanktopbikini’s kopen. Wil je liever zelf aan de slag met badkleding en ben je een beetje handig? Op naaipatronen.nl kun je ook voor zwemkleding terecht. Er zijn diverse mogelijkheden om je eigen bikini, tankini, badpak en zwemoutfit te maken. Dit kan soms al vanaf tien euro. Voor meisjes is er voor elf euro een KwikSew-pakket. Hiermee maak je een bikini of badpak.

Wil je toch liever kopen in plaats van maken? Badkleding voor kinderen is er gelukkig ook online en in de winkel. Zo kun je via bekende sites als die van de Hema, Neckerman en Otto bestellen. Verder zijn er sites speciaal gericht op zwemkleding voor kinderen. Behalve op kleertjes.com kun je terecht op amazingkids.nl en modebengels.nl. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in de winkel.

Om de zwemoutfit van een kind helemaal af te maken, kun je diverse accessoires kopen. Zo zijn er leuke handdoeken te koop in de vorm van een koe, bij, vlinder, lieveheersbeestje of dinosaurus. Maak het geheel af met stoere laarzen, bijvoorbeeld als je een brandweerhanddoek hebt gekocht. Met zulke leuke zwemkleding wil je kind wel elke dag gaan zwemmen!

Afbeelding: Flickr, Yatmandu

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020