Excite

Zwemkleding voor een meisje

Zwemkleding voor een meisje

Een meisje heeft heel veel keuze in zwemkleding. Wil ze een leuk badpak? Een bikini? Een tankini misschien? Opties genoeg en daardoor lijkt het misschien makkelijk iets te vinden, maar schijn bedriegt. De meeste meisjes weten precies wat ze willen en het kan soms moeilijk zijn om dat juist te vinden.

Bikini, tankini of badpak?

Het begint al met de keuze: wil je een bikini, tankini of badpak? Deze keuze kan al best lastig zijn en het wordt vaak nog lastiger bij een bikini of tankini. Je kunt namelijk het onder- en bovenstuk los van elkaar kopen en zo dus hele bijzondere combi's maken. Wil je een kort broekje of een lang broekje? Moet het in dezelfde kleur als het bovenstuk of toch liever anders? En wat voor een kleur moet het dan zijn? Er zijn zo vreselijk veel opties dat het moeilijk is om iets geschikts te vinden voor je kind.

Houd altijd rekening met je kind

Je kind weet zelf het beste wat ze leuk vindt. Ga haar dus niet dwingen om iets te dragen wat ze echt vreselijk vindt. Mocht ze echt iets willen dat je niet kan vinden of wat veel te duur is, wees dan eerlijk en geef aan dat er ook andere dingen zijn. Je kunt haar ook een beetje proberen te sturen. Betrek haar er echter wel bij. Veel meisjes vinden het leuk om zelf hun kleding uit te kiezen en voelen zich dan erg verantwoord. Als een meisje echt niet mee wilt winkelen en er een hekel aan heeft, kun je als ouder natuurlijk altijd besluiten om zelf iets te kopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020