Excite

De soorten zwemkleding voor meiden

Zwemkleding voor meiden is er in allerlei soorten en maten en natuurlijk vind je het als ouder leuk als je kind er hip bij loopt. Ook in het zwembad is dat belangrijk. Wat kun je aan als meisje? Ik ga uit van meisjes van 6 - 8 in dit artikel.

Bikini

De bikini is er in een volwassen variant, maar ook in de kindervariant en kan eigenlijk altijd wel. Kinderbikini's zijn vaak wel veel kleurrijker dan die van volwassenen. Je zult bij een bikini voor een meisje niet zo snel een zwarte bikini tegenkomen. Wel een bikini met een leuke print van bijvoorbeeld bloemen in allerlei felle kleuren.

Badpak

Niet elke ouder zal blij zijn met de bikini voor de wat jongere meisjes. Dan is het badpak een prima alternatief. Net als de bikini is het badpak in een heleboel kleurtjes en gave dessins voor kinderen.

Andere badkleding

Onder zwemkleding vallen niet alleen bikini's en badpakken, maar bijvoorbeeld rokjes om over je bikini of badpak aan te krijgen zijn ook helemaal in. Hoe kleurrijker, hoe beter. Ze zijn er van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen.

Badkleding is vaak moeilijker te krijgen in de winter, dus het kan lastig zijn als je kind zwemkleding nodig heeft. Nu de zomer eraan komt, hangen de winkels echter weer vol met zwemkleding en straks gaat het in de verkoop, dus als er een waterrat in de familie is, is het altijd handig om tijdens de sale extra in te slaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020