Excite

Fijne en veilige zwemkledij voor kinderen

Kinderen en zon, dat is niet altijd een goede combinatie. Ze zijn zich nog niet bewust van de kracht van de zon en kunnen zomaar urenlang buiten spelen. Met als gevolg een flinke verbranding. Zeker als je lekker op vakantie aan het strand zit, is dat risico erg groot. Gelukkig kun je daar met zwemkledij voor kinderen alvast een beetje rekening mee houden.

UV bescherming

Als je speciale zwemkledij voor kinderen koopt met UV-bescherming, heb je de eerste slag al geslagen. Deze zwemkledij is gemaakt van een prettige stof, die het het huidje van je kind beschermt tegen de gevaarlijke straling van de zon. De collectie van het merk Splash About biedt je hierin een ruime keuze. Bovendien kun je niet alleen zwemkledij aanschaffen van dit materiaal, maar ook bijvoorbeeld een zwemvest. Het zwemvest biedt een UV-bescherming van maar liefst UPF 50+. Beter kan niet!

Veilig zwemmen

Voor kinderen is veilig zwemmen natuurlijk ook belangrijk. In het eerder genoemde zwemvest zitten bijvoorbeeld verschillende drijvertjes, die naarmate het kind beter kan zwemmen, per stuk verwijderd kunnen worden. Zo gaat het steeds een stukje meer richting zwemmen, in plaats van drijven. Ook kun je kiezen voor speciale 'floatsuits'. Dit zijn badpakken met 'ingebouwde' drijvers die er voor zorgen dat je kind wel volledig kan bewegen, maar niet kan zinken. De floatsuits zijn gevuld met verschillende drijvers, die per stuk verwijderd kunnen worden. Ook deze floatsuits bieden een UV-bescherming van UPF 50+. Deze floatsuits zijn ook nog eens verkrijgbaar in hele leuke modellen, zowel voor jongens als voor meiden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021