Excite

Draag trendy zwart leer

Zwarte leren broeken of motorlaarzen, niet echt iets wat je snel ziet in de straten van trendy modesteden. Toch wordt zwart leer steeds vaker verwerkt in collecties van modehuizen en winkelketens. Een lederen look is niet langer voorbehouden aan hardrockers of motorrijders, ook de hipste modekenners zweren bij zwart leer.

Zwarte leren broek

Het lijkt heftig om in zwarte leren broek over straat te gaan, maar sinds grote iconen in de popmuziek zoals Madonna en Lady Gaga ook in leer verschenen, heeft de modewereld de overstap gemaakt naar de zwarte leren broek. Het meest trendy model is nog altijd de skinny jeans of een tregging van leer, maar het is een hele worsteling om je daar in te wurmen. Deze look is dus voor echte doorzetters met veel tijd in de ochtend!

Schoenen van zwart leer

Zwart leer zien we natuurlijk terug in heel veel schoenen. Het is de uitdaging om zwart leer in robuuste modellen te dragen. Denk aan motorlaarzen of cowboylaarzen. Helemaal van nu en door stug leer zijn deze schoenen waterdicht en sneeuwbestendig. Zorg wel altijd dat je een rubberen zooltje over de onderkant laat zetten: leren zolen bieden geen grip op een gladde straat.

Zwart leren jas

Een leren jack is al tijden trendy en het ziet er naar uit dat je voorlopig nog prima on trend bent met een jas van zwart leer. Ga voor een stoer bomberjack of een colbert van zwart leer. Combineer je zwarte leren jas met een skinny spijkerbroek en stoere laarzen voor een echte rock chick look.

Zwart leren accessoires

Het rock chick effect kun je nog doortrekken met accessoires van zwart leer. Denk daarbij aan stoere tassen, zoals sporttassen van zwart leer of kleine handtassen. Ook sieraden hebben steeds vaker accenten van zwart leer. Met corsages en broches met zwart leer kun je een stoer detail toevoegen aan je outfit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020