Excite

Nieuwe gedurfde Zumba kleding in Nederland

Voor de swingende sport Zumba kan je flitsende kleding kopen in Nederland. Met Zumba draag je andere kleding dan bij elke andere sport. Tijdens Zumba draag je kleding met flitsende kleuren in trendy modellen.

Marvelous Cargo Pants

Voor Zumba wordt er diverse kleding verkocht door heel Nederland. Vaste items in die collectie zijn de Zumba broeken. De broeken voor Zumba zijn geen standaard sportbroeken. Het zijn wijde broeken in felle kleuren en opvallende prints. De nieuwe broeken zijn bijvoorbeeld de Marvelous Cargo Pants. Deze broeken hebben een elastische taille. Het model van de broeken is wijd en het heeft zakken met ritsen aan de zijkant. Deze broeken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en roze.

Marvelous Leggings

Voor Zumba zijn er ook leggings te krijgen. Wanneer je liever strakke leggings draagt, kies dan voor de Marvelous Seamless Legging. Deze legging is te koop in zwart en roze, met daarop een gele strook. De gele strook vormt een strik op het linkerbeen. Ook alweer een erg aparte legging die perfect past bij Zumba. Met deze legging draag je een van de gedurfde items van de Zumba kleding in Nederland.

De Racerback tops

Een Zumba broek kan niet zonder een goede bijbehorende top. In de collecties Zumba kleding vind je in Nederland ook flitsende tops. De racerbacks zijn mouwloze tops waarbij de bandjes op de rug samenkomen. Dit zijn voor Zumba erg comfortabele tops voor de intensieve workout. Tijdens de Zumba les wil je niets liever dan je blote armen te laten luchten. De racerback tops zijn perfect voor een Zumba workout.

Brave T-shirts versus Bra Tops

Wanneer je liever geen mouwloze tops draagt, kies dan voor de moderne T-shirts uit de Zumba kleding. Voor de intensieve sporters onder ons zijn er ook korte Bra Tops. Deze tops ogen zeer sexy, maar zijn ontzettend prettig om te dragen tijdens een energieke Zumba les. Brave T-shirts en uitdagende Bra Tops tijdens Zumba zijn beiden veel gedragen kleding in Nederland.

Voor meer Zumba kleding in Nederland kijk dan snel op de website Zumbashop.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020