Excite

De zonnebrillen trends van 2012

Een zonnebril dragen we om onze ogen te beschermen tegen de felle zon. En om de huid rondom onze ogen te beschermen. Sommige van ons dragen een zonnebril ook om goed te kunnen zien tijdens het autorijden. Daarom willen we elk jaar weer weten welke zonnebrillen trendy zijn en welke brillen echt niet meer kunnen. Lees verder om de zonnebrillen trends van 2012 te ontdekken.

De vertrouwde pilotenbril

Als we een zonnebril dragen willen we natuurlijk wel hip zijn. Daarom willen we ook zo graag weten wat de zonnebrillen trends voor 2012 zijn. Heb je in de afgelopen jaren een pilotenbril gekocht, dan heb je geluk. De klassieke zonnebril, die we ook kennen als aviator bril, mag in 2012 namelijk nog steeds. Heb je nog geen pilotenbril, maar heb je er wel altijd al een willen hebben? Dan kun je er dit jaar gewoon nog een aanschaffen. De laatste jaren mochten grote monturen echt niet ontbreken in je zonnebrillencollectie. In 2012 mag je ook weer een kleiner montuur dragen.

Welke zonnebrillen zijn er nog meer hip?

De pilotenbril is dus nog steeds hip en ook kleinere monturen mogen weer, maar met welke zonnebrillen kun je nog meer goed voor de dag komen? Een absolute trend in 2012 zijn brillen met lichte monturen en lichte glazen, waardoor je ogen goed te zien zijn. Zonnebrillen met blauwe glazen zijn ook helemaal hip. Ook de aviator brillen zijn met blauwe glazen te verkrijgen. Je hoeft je in 2012 ook geen zorgen meer te maken over het opbergen van je grote zonnebril in je kleine tas. Zonnebrillen die je kunt opvouwen zijn namelijk ook super trendy. Ze zien eruit als een normale zonnebril en nemen opgevouwen maar heel weinig ruimte in beslag.

Uitkiezen maar

Nu je weer helemaal op de hoogte bent van de zonnebrillen trends van 2012 kun je een nieuwe zonnebril gaan uitzoeken. Bedenk van te voren wat je leuk vindt en neem de tijd om een aantal zonnebrillen te passen. Niet elk montuur zal je even leuk staan. Een zonnebril moet wel bij je passen. Als je er een middagje de tijd voor neemt, zul je zeker een leuke zonnebril vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020