Excite

Ga onder de zonnebank in Gent

Zonnebank in Gent

Misschien ben je in Gent voor een stedentrip, of woon je er. Heb je zin om eens onder de zonnebank te gaan? Dat is mogelijk: er zijn verschillende centra waar je terecht kunt voor een mooi bruin kleurtje.

Helios Sauna Zonnecenter

Helios Sauna Zonnecenter is een center waar je onder de zonnebank kunt. Er zijn verschillende zonnebanken, snelbruiners en zelfs turbo-snelbruiners. Het zonnecenter is ook geopend op de zondagen.

TopSun

TopSun is een zonnecenter dat in Gent ligt. Er zijn verschillende zonnebanken en je kunt tijdens het zonnen luisteren naar mp3'tjes. Elke klant krijgt een huidanalyse en ook zijn er talloze producten te koop. De zonnebank is ook op zondag geopend. Mensen die lid zijn, krijgen korting.

SunCity

Ook SunCity is een zonnecenter in Gent. Je kunt er een mooi bruin kleurtje krijgen, want er zijn meerdere zonnebanken aanwezig. Je kunt er ook komen op een zondag en zonder afspraak. Tevens kun je er producten kopen.

Zonnebanken in hotels

In veel hotels heb je ook de mogelijkheid om onder een zonnebank te gaan. Je kunt voordat je op een citytrip gaat eens kijken of je een hotel vindt dat een zonnebank heeft. Op internet, zoals op booking.com kun je precies vinden wat de faciliteiten van hotels zijn.

Zonnebanken in zwembaden

Ook bij de meeste zwembaden heb je wel een zonnebank. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer de kinderen lekker willen zwemmen. Dan kun je zelf even onder de zonnebank gaan. Je kunt bij het zwembad informeren over de prijzen van de zonnebank.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021