Excite

De zondoorlatende bikini maakt topless zonnen overbodig

Eindelijk wordt het voor vrouwen mogelijk over het hele lichaam bruin te worden, zonder topless rond te lopen: door de zondoorlatende bikini. Deze bikini is een uitkomst voor vrouwen die graag overal bruin willen worden, maar liever niet topless op het strand liggen.

De bikini is gemaakt van speciaal materiaal dat de huid wel beschermt, maar waardoor je toch bruin wordt. Weg dus met het kleurverschil en driehoekige of ronde vormen op je lichaam na een dagje strand. Topless zonnen is niet meer nodig om helemaal bruin te worden.

De stof

Het materiaal van de bikini is een stof dat MicrosolV heet. Dit is een lichtgewicht polymeerstof die de zon doorlaat. De bikini is daarentegen niet doorschijnend en is wel weer luchtdoorlatend. Badmode gemaakt van deze stof wordt ook wel TanThrough genoemd.

CT Fashion

Op de website www.cooltanthroughfashion.nl (CT Fashion) vind je badmode gemaakt van deze zondoorlatende stof. De website biedt hele leuke bikini’s aan voor een acceptabele prijs. De bikini’s hebben leuke prints en sexy vrouwelijke modellen. De bikini’s van CT Fashion kan je goed showen in het zwembad en het strand zonder dat er lichte plekken op je huid ontstaan.

Winkelen en op het terras

Niet iedereen schaamt zich ervoor om topless te zonnen. Soms wil het voorkomen dat het toch handiger is je bikini topje aan te houden, maar dat je toch in de zon loopt. Als je bijvoorbeeld de winkeltjes bij het strand wilt bezoeken of toch een terrasje wilt pakken. Dit zijn gelegenheden waar je niet snel topless verschijnt. Met een zondoorlatende bikini kan je toch de winkeltjes of het terras bezoeken en lekker bruin worden.

De zondoorlatende bikini is een uitkomst. Het maakt topless zonnen overbodig en je lichaam kan nu overal kleuren. Aan zee, op het terras en de winkelstraatjes.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020