Excite

Zomermode 2011 voor dames

De trends voor de zomermode 2011 voor dames laat een groot diversiteit aan stijlen zien. Van romantische ruches tot stoere rockchick-outfits. Van de glamour look tot de bohemianstijl. Alles kan, zolang de outfit maar übervrouwelijk en stijlvol is. De zomertrends van 2011 gaan voor de krachtige vrouw met een vleugje sexappeal.

Maxi en mini

Het kledingitem dat deze zomer niet uit het straatbeeld is weg te denken, is de maxi-jurk of maxi-rok: een superlange jurk of rok van een ietwat doorzichtige stof die het sexy silhouet van de benen toont. Aan de andere kant komen ook ultrakorte jurkjes weer terug in de mode. Blote benen mogen!

Bloesjes

De superlange rokken of juist de ultra korte rokjes zijn goed te combineren met de zachte zijden bloesjes die niet strak om het lichaam heen sluiten, maar juist wat losser zitten. Laag uitgesneden halzen geven deze trend een sensueel detail.

Blote buiken

Een trend die ook zijn herintrede doet in de zomer van 2011 zijn de blote buiken. Korte, romantische topjes en korte bloesjes met ruches zorgen ervoor dat deze look niet ordinair oogt, maar juist vrouwelijk en sexy.

Driekwart broeken

Ook de driekwart broeken zijn een must deze zomer. Gecombineerd met hoge sandalen accentueren deze broeken de benen en wordt er subtiel toch een stukje huid getoond. Een van voor nauwsluitende top met blote rug maakt deze look compleet en helemaal in lijn met de zomermode van 2011.

De trenchcoat

Tot slot blijft de trenchcoat een klassieker en is ook dit item niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een ultrakort jurkje eronder en hoge sandalen geven deze klassieker een extra krachtige uitstraling van vrouwelijkheid.

De conclusie is dat de zomermode 2011 voor dames bijna elke stijl omvat, met als toevoeging die extra vrouwelijkheid en sensualiteit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020