Excite

Kies deze zomer voor de zomerlaarzen van 2011

Draag deze lente en zomer de trendy zomerlaarzen van 2011. Laarzen dragen in de zomer lijkt heel vreemd, maar kan heel handig zijn. Het weer in de zomer is zeer afwisselend, des te beter goed voorbereid te zijn met de zomerlaarzen van 2011.

Zomerlaarzen hoeven niet per se tot aan de knie te zijn. Knielaarzen zijn naar verwachting te warm om te dragen in de zomer. Tijdens een goede zomer heb je een zomerdag met felle zon en een temperatuur van dertig graden. Welke trendy laarzen draag je dan wel?

Peep-toe

Laarzen die we deze zomer niet in de winkels hoeven te missen zijn de peep-toe laarzen. Voor in de zomer zijn er peep-toe enkellaarsjes. Deze laarzen zijn kenmerkend voor de open teen. Deze zomer heb je extra redenen om je tenen goed te verzorgen met een mooie kleur nagellak. De peep-toe laarzen zijn er ook in hogere modellen dan de enkellaarsjes. De zomerversies van de peep-toe laarzen zijn aangepast aan de warme dagen.

Tot de knie

Natuurlijk mag je er ook voor kiezen wel hoge zomerlaarzen te dragen. Voor in de zomer zijn er ook kniehoge laarzen te krijgen. De kleuren en het materiaal van deze laarzen zijn zeer geschikt te dragen bij zomerkleding. De laarzen zijn vaak licht van kleur, van wit tot aan lichtbruin. Laarzen zijn vaak van dunne luchtige stof, zoals canvas en echt leer.

Blote benen

Daarnaast kan je ook kiezen voor de enkellaars. Deze zijn ook heerlijk om te dragen in de zomer. Wanneer de laars jouw voorkeur heeft om te dragen, zelfs in de zomer, dan is de enkellaars ideaal. Ook de enkellaarzen zijn deze zomer te krijgen in lichte zomerse kleuren en gemaakt van luchtige stof. Het is zeer trendy enkellaarzen te dragen onder een korte spijkerbroek, onder skinny jeans, je minirok of onder een lange broek. Enkellaarzen geven een stoere punky look aan de altijd zo gewone jeans.

Als je liever laarzen draagt, zoek dan het mooiste en perfecte model uit de zomerlaarzen van 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020