Excite

Zomerjassen voor dames

Zomerjassen voor dames: een kledingstuk dat elke dame wel kan gebruiken in de zomer. Allen hopen we op zomerse temperaturen, maar we weten allemaal dat dat in ons kikkerlandje niet altijd het geval is. Afhankelijk van het weer kun je een zomerjas gebruiken van het voorjaar tot ver in de herfst. Je stapt immers pas over op de dikke winterjas als het echt kouder begint te worden.

De pasvorm

Bij het kopen van je zomerjas moet je met een aantal factoren rekening houden. Het is aan te raden om je jas altijd eerst te passen voor het te kopen. Kijk dus ook uit met bestellen via het internet, tenzij je natuurlijk je bestelling terug kunt sturen bij ontevredenheid. Een jas kan namelijk kleiner uitvallen of juist zo groot dat er geen model in zit. Let op bij het passen van je jas dat hij bij de schouders niet te strak zit. Je kunt dit testen door jezelf  een knuffel te geven. Je jas moet los genoeg zitten om dit zonder problemen te kunnen doen. Bekijk jezelf ook goed in de spiegel om er zeker van te zijn dat je jas een goede pasvorm heeft.

Het materiaal

Zomerjassen heb je in vele materialen, maar de meeste zijn van katoen gemaakt. Katoen biedt namelijk bescherming tegen lichte kou en regen, maar is niet te warm. Je hebt ze ook in leer. Mooi, maar als het zonnetje begint te schijnen kun je hem het beste uit doen. Ga voor een jas met waterafstotend materiaal en je hoeft niet meer bang te zijn dat het water tot je kleren dringt bij regenval. Kortom, keus genoeg wat modellen en materialen betreft. Lekker shoppen dus!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020