Excite

De zomerjassen van 2011 voor de heren: de trends

Mode is aan trends onderhevig. Wat sturen designers als Viktor&Rolf of Armani de catwalk op? Wat zij de catwalk opsturen, vinden we terug in de winkels. Dat geldt voor ons kapsel, onze kleding, onze schoenen. En dus ook voor zomerjassen. Wat zijn de trends in zomerjassen in 2011 voor heren?

Trends in zomerjassen 2011 voor heren

Ook de heren moeten geloven aan trends in zomerjassenland. Hier een overzichtje van dé trends dit jaar.

Trenchcoat

Bij de dames zijn de trenchcoats populair, maar ook bij de heren is de trenchcoat erg hip. Je zou denken dat een trenchcoat een vrouwenjas is, maar niets is minder waar. De trenchcoat is van origine een mannenjas. Het was een jas die gedragen werd in het leger en is bedacht door Thomas Burberry.

Leren jas

Naast de trenchcoat blijft de leren jas populair dit jaar. Het leren jasje kan eigenlijk elk seizoen gedragen worden. Voor een chique look ga je voor gedekte kleuren. Daarbij kun je denken aan bruintinten, groentinten, grijs. Zwart kan ook nog steeds prima, maar zwart maakt vaak hard. Dit is dus een kleur die niet voor iedereen geschikt is. Maar ben je fan van zwarte leren jasje, dan loop je er zeker niet mee voor gek.

Spijkerjack

Een spijkerjack doet het ook dit jaar weer erg goed. Spijkerjacks staan stoer en zijn er in vele wassingen en uitvoeringen. Het (donker)blauwe jack is natuurlijk het meest bekende, maar er zijn ook zwarte jacks of donkergrijs. De meeste jeansmerken hebben minstens één spijkerjack in hun collectie. Vaak zijn dit er echter meerdere, zodat er wat valt te kiezen. En dat is natuurlijk wel net zo prettig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020