Excite

Wat zijn dé zomerjassen in 2011 voor dames?

Ondanks het vaak erg mooie weer is het ook in de zomer verstandig een zomerjas te hebben. Wat zijn dé zomerjassen in 2011 voor dames?

Korte jasjes

De korte jasjes mogen weer uit de kast gehaald worden. In 2010 werd de trend voor korte jasjes gezet en ook dit jaar zie je ze weer volop in de winkel hangen. Dit jaar zijn ze echter een heel stuk stoerder. Korte jasjes die je met knopen of gespen dicht moet maken zijn het helemaal. Wat betreft de kleurtrend kun je het beste kiezen voor een jasje in het wit, crème of bruin. Zalando en H&M verkopen volop korte, hippe jasjes.

Trenchcoat

De trenchcoat is al een aantal jaren hip en ook dit jaar zijn trenchcoats dé trend. De knopen mogen goed zichtbaar zijn en de camelkleur is dé kleur voor een trenchcoat in 2011. H&M verkoopt camelkleurige trenchcoats vanaf €39,95.

Colour Blocking

Colour blocking, het combineren van op het eerste gezicht niet bij elkaar passende kleuren, is op elk kledinggebied hip. Ook je zomerjas mag best knalkleuren hebben! Dergelijke zomerjassen zijn onder andere te koop bij Zara, de Bijenkorf en Asos.

Bohemian

Nog een trend die eigenlijk nooit verdwenen is, is de bohemian trend. Deze modestijl, de stijl van onder andere Kate Hudson, wordt gerepresenteerd door kledingaccenten uit niet-westerse culturen, ruches en veren. De mooiste bohemian zomerjasjes koop je tweedehands, bijvoorbeeld op de website Bohemian Online waar je een ruime keus in bohemian damesmode van het merk Odd Molly aantreft.

Ondanks het vaak erg mooie weer is het ook in de zomer verstandig een zomerjas te hebben. Wat zijn dé zomerjassen in 2011 voor dames?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020