Excite

Zomerjas voor de vrouw: Wat doe je aan?

Als vrouw hoef je je niet te beperken tot een nylon zomerjack. Zomerjassen voor vrouwen zijn op een heleboel sites te krijgen en er zijn een heleboel soorten. Het is net wat jij lekker vindt om te dragen. In dit artikel een paar soorten zomerjassen. De een is geschikter voor warmer weer dan de ander. Dit zal ook verschillen per persoon.

Spijkerjasje

Het spijkerjasje, of spijkerjack, is er al heel lang en het wordt ook al lang als bijvoorbeeld zomerjas gedragen. Dit jaar zijn de spijkerjasjes ook weer in de mode en prima te dragen als zomerjas. Spijkerjasjes zijn vooral geschikt voor wanneer het niet zo heel koud is, maar wel te koud om zonder jas te lopen. In de lente zijn ze eigenlijk nog iets te koud, tenzij je een dunne trui met lange mouwen er onder hebt of een paar lagen over elkaar draagt. Dan kan het prima. Je hebt ook spijkerjasjes met voering en deze kun je al eerder in het jaar aan zonder dat je het koud krijgt. Spijkerjasjes zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je witte spijkerjasjes, maar ook jasjes van blauwe spijkerstof en een enkel zwart spijkerjack. Die laatste zijn erg zeldzaam en bijna niet te vinden. De blauwe zijn het meeste te vinden in de winkels. Het nadeel met een blauw spijkerjasje is echter dat hij niet heel gemakkelijk op een blauwe spijkerbroek te dragen is. De meeste vrouwen vinden dit geen mooi gezicht.

Blazer

Blazers heb je in alle soorten en maten en zijn te vinden de bekende winkelketens. Je hebt ze ook in allerlei diktes. Een dunne blazer is geschikt voor wanneer het weer niet meer zo heel koud is, net zoals bij het spijkerjasje. Blazers zijn vaak zwart, grijs, wit of donkerblauw. Men ziet dit soort jasjes ook als zakelijk en deze kunnen op kantoor. Maar dat blazers ook prima als jas kunnen, wordt altijd een beetje vergeten. De blazers lijken echter uit de vergetelheid te komen. Dit jaar zijn er meer kleuren van blazers zoals poederroze.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021