Excite

Zo vind je een leuke zomerjas voor een meisje

Veel ouders besteden aandacht aan de kleding van hun kinderen. Anderen kijken weer alleen naar de prijs. Je kunt ook gaan voor een combinatie van betaalbaar en leuk. Dat is prettig voor de portemonnee, maar natuurlijk ook net zo leuk voor je kind, die dan ook eens iets bijzonders aan kan. Dat dit prima samen gaat, merk je als je onze tips volgt in het zoeken van een leuke zomerjas voor een meisje.

Praktische kant

De praktische kant van een zomerjas voor een meisje is natuurlijk heel belangrijk. Tijdens heel zonnige dagen zal ze de jas niet dragen, dus de zomerjas moet vooral bescherming bieden tegen koude avonden, wind en regen. De jas moet niet te zwaar zijn, maar ook niet te licht, je moet er echt iets aan hebben. Ook naar de maat moet je kijken: kinderen groeien vaak snel uit hun kleding en als je bijvoorbeeld ruim voor het zomerseizoen een jas koopt - bijvoorbeeld in de herfst - of winteruitverkoop, dan kun je maar beter een maatje of twee groter nemen, zodat je zeker weet dat ze er ook in de zomer nog in past. Een jas kan altijd beter wat te groot zijn dan te klein.

Leuke uitstraling

Daarnaast is het voor een zomerjas voor een meisje natuurlijk ook belangrijk dat de jas er leuk uitziet. Je kunt zelf vast een selectie maken op basis van bovenstaande en vervolgens je dochter laten kiezen. Trendy kleuren, een leuk model, lang of kort, met of zonder frutsels, sportief en stoer of meisjesachtig: je kunt met een zomerjas echt alle kanten op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020