Excite

De meest trendy zomerjas voor je kind!

Jij wilt graag trendy over straat kunnen gaan, dus dat geldt ongetwijfeld ook voor je kind. De trends voor kinderen verschillen soms wat met de trends voor volwassenen. Daarom hebben wij een handig overzicht voor je gemaakt. Als je gewapend met deze trends een zomerjas voor je kind gaat halen, dan weet je zeker dat jullie er straks allebei helemaal up-to-date bij lopen.

Jeans

Natuurlijke stoffen zijn deze zomer helemaal in. Je kunt dan denken aan speciale brandnetelstof, maar zo ver hoef je echt niet te gaan. Wist je dat jeans ook gemaakt worden van een natuurlijk materiaal? En dat onbewerkt katoen er ook mooi uitziet en lekker luchtig is? Een mooie katoenen jas of een jack van spijkerstof past bovendien overal bij, zeker als je deze in een beetje neutrale kleuren koopt. Besteed wat extra aandacht aan het checken van de bescherming tegen de regen; de zomers in Nederland zijn meestal nog steeds niet volledig droog en je wilt natuurlijk niet dat je kind verkouden wordt!

Versiersels

Vooral voor meisjes is de franjetrend erg leuk. Jasjes of jackjes met franjes in mooie vormen of leuke kleuren geven een jas een hele andere uitstraling. Bovendien oogt het net even wat specialer dan een gewone jas. Natuurlijk valt een dergelijke jas ook op, maar dat maakt niet uit. Kinderen groeien meestal vrij snel uit hun kleding, wat in de praktijk betekent dat de zomerjas ook maar één seizoen mee hoeft te gaan. Dat seizoen wordt met een franjejas wel een heel erg trendy seizoen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021