Excite

De zomerjas voor dames in 2011

De zomerjas voor dames is in 2011: wat zijn de trends in zomerjassen? En waar koop je zo'n hippe en trendy zomerjas? Dit zijn een paar van de winkels in het vele aanbod aan kledingwinkels.

De trends in 2011

De zomerjassentrends zijn dit jaar klassiek en stoer. Denk bij klassiek aan de trenchcoat en bij stoer aan de blazer of aan bijvoorbeeld een leren jack. De laatste twee zomerjassen zijn voorbeelden van een kort model zomerjas; de trenchcoat is langer, tot op de knie ongeveer.

Wat betreft de kleuren kun je kiezen uit nude-tinten zoals wit, crème, poederroze, of juist felle knaltinten. Denk dan bijvoorbeeld aan helblauw of koraal.

Welke trend je ook het beste (aan)staat, er zijn genoeg winkels waar je een trendy zomerjas kunt kopen zonder je portemonnee op de kop te hoeven houden.

H&M

Deze winkel verkoopt natuurlijk zomerjassen. Ze verkopen allerlei soorten en in verschillende maten. Ze verkopen vooral veel blazers die uiteraard heel goed als zomerjas te dragen zijn. Ook de trenchcoat is dit jaar goed vertegenwoordigd bij de H&M. En, de H&M is er voor iedereen, voor jong en oud, want ze zomerjassen in de verschillende trends, van klassiek tot jong en stoer. En heb je geen zin om door de winkel te struinen, dan kun je altijd nog een kijkje nemen in de webshop van H&M.

Zalando.nl

De meeste mensen kennen het merk Zalando van het welbekende reclamespotje (grappig of enorm irritant?). Zalando verkoopt niet alleen schoenen, maar er is ook kleding van allerlei merken te koop. Zo ook zomerjassen. De jassen variëren nogal in prijs, maar dat is ook niet zo vreemd aangezien de jassen van verschillende merken zijn. Zalando is een webwinkel en is dus alleen op internet te vinden. Even aanpassen in de winkel kan dus niet.

Gaastra

Het merk Gaastra zal niemand zijn ontgaan. Van oorsprong een watersportmerk, Gaastra is er voor de vrouw die graag iets sportiefs draagt. De zomerjassen van Gaastra zijn online te vinden in de eigen webshop, maar ook in de stad zijn winkels waar Gaastra-jacks te koop zijn. Op de speciale verkooppunten verkopen ze verschillende dingen uit de zomercollectie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020