Excite

De zoektocht naar een nieuwe zomerjas

De zoektocht naar een nieuwe zomerjas is een terugkerende bezigheid. We hebben tenslotte allemaal een zomerjas nodig en willen met enige regelmaat een nieuw model aanschaffen. Zomerjassen heb je in allerlei soorten en maten. Er is voor ieder wat wils. Hieronder lees je welke zomerjassen er allemaal verkrijgbaar zijn. Ook kun je hier lezen welke zomerjas het beste bij jouw figuur past.

Soorten zomerjassen

Spijkerjassen, trenchcoats, een leren jasje, een blazer, het korte zomerjack en de halflange zomerjas. Als je op zoek bent naar een nieuwe zomerjas, dan kun je uit heel wat modellen kiezen. De trenchcoat is vooral geschikt voor de wat koudere en nattere dagen. Ook de halflange zomerjas houdt je warm op de frissere dagen. Het korte zomerjack en de blazer draag je op de warmere dagen. De spijkerjas en het leren jasje zien er vooral leuk uit wanneer ze open worden gedragen. Hierdoor kun je ze het beste dragen als het buiten wat warmer is.

Welke zomerjas past jou het beste?

Ben je niet zo groot? Kies dan voor een zomerjas die net boven of op je knie valt. Ook een kort zomerjack kun je goed hebben. Kies niet voor een te lange jas. Als je zomerjas over je knieën valt, lijk je kleiner dan je bent. Ben je juist erg lang? Dan heb je geluk. Eigenlijk kun je elke zomerjas hebben. Wel is het mooi om wat accent te leggen op je taille, door bijvoorbeeld het gebruik van een riem. Ben je wat voller? Ga dan voor een langer model, bijvoorbeeld een trenchcoat. Vooral jassen die bovenin strak zitten en vanaf je middel wijd uitlopen zullen je goed staan. Ben je wat smaller en heb je weinig rondingen? Kies dan voor korte zomerjas met een verhoogde taille.

Een zomerjas die bij je past

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er vele soorten zomerjassen waaruit je kunt kiezen. De één is geschikter voor de wat koudere dagen, de ander voor de warmere dagen. Ben je niet zo groot of ben je juist erg lang? Ben je wat voller of heb je juist weinig rondingen? Het maakt eigenlijk niet uit wat voor figuur je hebt. Er is voor iedereen een mooie en passende zomerjas te vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020