Excite

De zomerjas in 2011 voor kids: Wat is de trend?

Ook de kindermode ontkomt niet aan de trends van dit jaar. De beste zomerjas voor 2011 bij de kids vind je hier.

Trends voor kinderen in 2011

Voor kinderen is de keuze dit jaar vooral: veel prints. Voor de meisjes en voor de jongens. Ook vormen de dieren een grote inspiratiebron voor de kindermode van dit jaar. Dit zie je ook terug in de zomerjassen die in de winkels hangen.

Uiteraard verschillen de trends voor meisjes en voor jongens. Want geen zichzelf respecterend meisje van een jaar of 10 wil natuurlijk gezien worden in een stoere zomerjas voor jongens. En de boys zullen niet zo blij zijn met bloemetjes op hun jas.

Meisjes

Voor de meisjes zijn prints met felgekleurde bloemen, groot en klein, heel belangrijk in de mode dit seizoen. Ook vogels en vlinders zijn veel geziene patronen. En, zeg nou zelf, wat is er nu meer zomers dan bloemen, vogels en vlinders? Naast de prints, zijn in de meisjesjassen vooral de felle kleuren terug te zien. Naast deze trend speciaal voor de jonge dames onder ons, zijn de zomerjassen van 2011 ook geïnspireerd op de damesjassen. Denk hierbij aan korte (nep)leren jasjes en de trenchcoat.

Jongens

Bij de jongens is de jungle de belangrijkste inspiratiebron. Deze avontuurlijke look voor de jongens is hip deze zomer. Vooral de exotische, wilde dieren die in de jungle leven komen terug, maar ook shorts met zakken en ritsen. De rits maakt het net even wat stoerder. Ook zijn de sportelementen in de kleding voor jongens terug te vinden. In de jassen zijn de sportelementen vooral te zien in het model van de jas. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een American Football jack. Maar ook de details op de jas zijn aan de invloed van sportelementen onderhevig: nummers op de jassen, badges en/of strepen zijn hier goede voorbeelden van.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020