Excite

De zomerjas van 2011: voor stoere, vrouwelijke en pittige dames

Met de zomerjas van 2011 kunnen dames alle kanten op. Leer, punk en ladylike domineren de zomerjassen van 2011. Voor iedere vrouw is een zomerjas te vinden en te combineren. Deze zomer ben je vrouwelijker dan ooit in de zomerjas van 2011.

Vrouwelijk leer geeft pit

Leer mag nog steeds deze zomer. Koop een leren jas in de kleur rood, groen of geel en je bent pittig en vrouwelijk tegelijk. Het leer geeft een stoere look. Voor een algehele makkelijke maar stoere outfit combineer je de leren zomerjas met een spijkerbroek en een t-shirt. Wanneer je liever vrouwelijk en stoer bent, draag dan de zomerjas bovenop een rok of jurk.

Boyfriend-blazer

Een blazer voor de 'boyfriend-look' is helemaal in deze zomer. Het is de ideale look om er gemakkelijke maar trendy uit te zien. Vooral op een drukke zomerdag draag je liever comfortabele kleding. Ook voor deze stijlvolle look heb je voldoende aan een wijd zittende spijkerbroek en een gemakkelijk t-shirt. Voor het trendy vrouwelijke accent draag je de klassieke blazer.

Like a Lady

Als je liever goed je vrouwelijkheid wilt tonen deze zomer, combineer dan een nette blazer op een rok of romantische jurk. Klassieke jasjes en jacks in leer zijn helemaal in deze zomer en zijn perfect voor een op en top vrouwelijke zomeroutfit. De leren zomerjas is te krijgen in klassieke kleuren. Deze zomer ben je romantisch en vrouwelijk in leer.

Stoer en chic

Biker-chic is de nieuwe verfrissende trend deze zomer. Deze zomer is de motorjas helemaal in. Uiteraard niet echt een motorjas, maar de zomerjassen hebben het model van een motorjas. Met alle stoere elementen die daarbij horen, maar in een vrouwelijk model. Draag deze vrouwelijke motorjas op een sexy jurk of op een bijpassende leren rok. Niemand kan deze zomer om jouw heen als jij deze zomer in een biker-jas loopt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020