Excite

Zomer trend: veterschoentjes

In het voorjaar van 2012 zagen we ineens overal lage veterschoentjes opduiken. Een ideale oplossing voor wisselvallig voorjaarsweer, want de veterschoen bleek al snel een comfortabele, maar ‘aangeklede’ schoen voor vrijwel iedere outfit. Niet vreemd dus dat ook deze zomer de trend van veterschoentjes gewoon weer terug is.

Trend van veterschoentjes

Natuurlijk is de trend van veterschoentjes wel weer eigentijds gemaakt. Waren het vorig jaar nog vooral klassiek leren Oxford schoenen, dit seizoen zien we de chique schoen terug met een knipoog. Felgekleurd of met een opvallende zool, het kan allemaal. Zo zagen we een zilveren veterschoen bij Cheap Monday en veterschoentjes in knalkleuren bij het klassieke merk Dr. Martens. Dit merk is eveneens terug van (kort) weggeweest.

Klassieke veterschoen

Voor naar je werk is de klassieke veterschoen ook nog gewoon verkrijgbaar. Kies voor een stijlvolle combinatie van verschillende kleuren leer, of ga voor een gemakkelijk te combineren zwart veterschoentje met een gekleurde zool. Ook leuk voor een avondje uit.

Veterschoentjes combineren

Veterschoentjes combineren gaat op allerlei manieren. Zo kun je voor stoer en zakelijk gaan met een skinny jeans en een colbertje. Veterschoentjes maken ook met een jurkje of een rok een leuke combinatie. Ze zijn bovendien praktisch: je bent natuurlijk een stuk mobieler met een platte schoen, dan met hakken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021