Excite

Zomer musthave: de metallic rok

Dit seizoen zien we één fashion item steeds vaker voorbij komen. De zomer musthave van dit jaar is de metallic rok. Een metallic stof zorgt meteen voor een absolute eyecatcher. Met een simpel hemdje en mooie sandaaltjes, maak je met de metallic rok gemakkelijk een zomerse outfit. Wie houdt er nou niet van een beetje glitter en glamour?

Metallic kokerrok

De metallic rok werd als eerste geïntroduceerd in de collecties van voorjaar 2013. Inmiddels hebben ook de highstreet modeketens de futuristische stof omarmd, zoals de River Island en de Topshop. Niet gek dat we steeds meer fashionista’s zien met dit fashion item. Het populairst lijkt de metallic kokerrok; met een hoge taille en een lengte tot op de knie. Het metallic zorgt voor een moderne twist van dit klassieke kledingstuk.

Metallic combineren

Belangrijk met een metallic rok is de juiste combinatie. Houd het in alle gevallen simpel, om een carnavalesk effect te voorkomen. Een metallic rok is al een statement, dus je hoeft weinig toe te voegen voor een knallende outfit. Denk vooral ‘less is more’. Deze tips helpen je vast op weg.

Metallic met wit

Wat is meer zomer dan wit? Voor een zomerse look combineer je de metallic rok dan ook met een witte top, een bloezend wit hemdje of een licht transparant wit zijden T-shirt. Ga voor een minimalistisch model en laat het materiaal spreken. Metallic en wit is absoluut onze favoriete combinatie.

Metallic met grijs

Een prachtige combinatie voor donkere zomerdagen is metallic met grijs. Ga voor een sportief katoenen shirt of een top van sweatstof.

Metallic en strepen

Gestreepte shirts zien we al enkele seizoenen in de winkels hangen. De print is gemakkelijk te combineren en past bij zowel een casual look als een zakelijke outfit. Metallic en strepen gaat ook erg goed samen. Kies een aansluitend model top of een licht transparant bloezend hemdje op de zomerse dag.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021