Excite

Zomer: hoe combineer je gekleurde jeans?

Deze zomer zijn gekleurde jeans helemaal hot! Niet alleen broeken, maar ook andere fashionitems. Denk aan felkleurige blazers, shirts, tassen, accessoires of rokken. Het staat erg leuk en hip, mits je het goed combineert. Hoe combineer je gekleurde jeans zonder er bij te lopen als een kleurplaat? Hieronder staan een aantal outfits voor ieder figuur.

Color blocking

Color blocking is de trend van deze zomer die er lekker uit knalt. Geen idee wat color blocking is? Het is een trend waarbij je allerlei felgekleurde fashionitems kan dragen in een outfit. Met color blocking kan je nauwelijks de mist ingaan. Deze zomer hangen veel jeans in de winkel die lekker fel van kleur zijn. Hoe feller de kleur, hoe beter!

Stoere look

Moet je niks van tuttig en romantisch hebben? Dan kan je een felgekleurde jeans, zoals in de kleur groen of blauw dragen met wat stoerdere kledingstukken. Combineer het met stoere sandalen en shirts met een leuke tekstprint er op.

Romantische look

Voor een romantische outfit zou je een look kunnen dragen die net iets minder fel is. Bijvoorbeeld een pastel blauwe, roze, gele of groene jeans zou je perfect kunnen combineren met een witte blouse. Draag onder je outfit een paar nude pumps en fleur je outfit op met een gouden armband, ketting, horloge of oorbellen.

Comfortabele look

Heb je geen zin om de dag te doorbrengen met torenhoge pumps, strakke topjes of nauwsluitende jurkjes? Ga dan voor een lekker zittende felgekleurde broek, een losvallend shirt of een blouse. Ook is het mooie en simpel om een effen shirt erbij te dragen met een paar relaxte ballerina's.

Kleurcombinaties

In de zomer is een leuke jeans altijd goed, maar je moet het wel weten te combineren. Vooral bij modetrends als color blocking kunnen je een prachtige outfit bezorgen, maar het kan ook een modeflater worden. Om ze te voorkomen moet je eerst weten welke kleuren bij elkaar passen. Bij het combineren van kleuren kijk je het best naar de kleur die recht tegenover elkaar liggen in de kleurencirkel. De kleurencirkel kan je online vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020