Excite

Zo draag je de Coachella festival-look

Het festivalseizoen van 2013 werd een paar weken geleden officieel geopend met Paaspop. Door het slechte weer was er alleen weinig ruimte om helemaal uit te pakken met een festival-look. In Amerika is het festival Coachella dit weekend van start gegaan in het altijd zonnige California. En dat biedt de perfecte inspiratie voor de Nederlandse festivals deze zomer. Hoe je de Coachella Festival-look draagt lees je hier.

Coachella festival-look

Coachella is het festival waar de hipsters van Amerika ieder jaar te vinden zijn. De Coachella festival-look is het beste te omschrijven als een moderne hippie-stijl. De bezoekers laten zich inspireren door klassieke festivals als Woodstock, het relaxte Californische leventje en de laatste designer-trends. Dat laatste zien we natuurlijk vooral terug bij de vele beroemdheden die Coachella ieder jaar bezoeken.

Afgeknipte denim hotpants

Voor een altijd goede Coachella festival-look combineer je een kort afgeknipte denim hotpants, gecombineerd met een oversized band-shirt of een ander statement t-shirt en een grote zonnebril. Maak je outfit af met korte suède enkellaarsjes en sieraden, zoals kettingen van verschillende lengtes en vrolijke armbandjes. Tegen een zonnesteek draag je een trucker-petje.

Vrouwelijke look

Wil je een meer vrouwelijke Coachella festival-look? Ga dan voor vrolijke bloemenjurkjes of een altijd goede maxi-rok. Wees niet bang om een stukje van je blote buik te laten zien met een kort topje. Aan je voeten draag je espadrilles, flatjes of sportieve Vans. Draag net als Vanessa Hudgens een bloemenslinger in je haar en een lang gebreid vest voor als het ’s avonds afkoelt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021