Excite

Zelf je eigen sneaker ontwerpen: origineel en opvallend

Ga zelf jouw sneaker ontwerpen en creëer je eigen stijl! Tegenwoordig zijn er talloze merken waarbij je een sneaker kan laten ontwerpen. Je hoeft niet meer de zelfde sneaker te dragen als je klasgenoten. Door zelf een sneaker te ontwerpen, ben je origineel en val je meteen op.

Model

Op de site van Nike heb je keuze uit drie sneakermodellen die je vervolgens je geheel eigen kan maken. Hoewel meerdere mensen met hetzelfde model dragen, kan je jezelf onderscheiden met de kleuren en prints op de sneaker.

Origineel

Schoenenmerken maken vaak schoenen die juist door de massa verkocht worden. Door zelf een sneaker te ontwerpen, kan je eindelijk de gewaagde flitsende schoen maken waar jij al die tijd naar op zoek was. Gebruik en combineer de kleuren die de schoenenmerken juist zo vrezen. De ontwerpprogramma’s hebben de mogelijkheid de gehele schoen persoonlijk en origineel te maken. De gehele schoen inclusief zelfs de veters kan je jouw favoriete kleuren geven.

Rage

Sneakers worden volop gedragen. Schoenenmerken hebben dit opgevangen. In samenwerking met andere bedrijven zijn er zelfs wedstrijden en computergames waarbij je zelf een sneaker kan ontwerpen. De computergames zijn een uitkomst om uit te vinden hoe jouw ideale sneaker er uit ziet. Wanneer je de ideale sneaker hebt gemaakt, is het een kleine stap deze sneaker echt te maken.

Creatief

Zeker als je creatief aangelegd bent, is dit een geweldige manier om je creativiteit te uiten. De 'crea bea’s' onder ons krijgen meer de vrij hand om zelfs hun eigen schoenen persoonlijk te maken. Echte creatieve mensen pakken met plezier deze nieuwe technologie op. Maar ook mensen die weinig met creativiteit hebben, omarmen deze nieuwe mogelijkheden. Iedereen wil tenslotte origineel zijn en opvallen.

Door zelf je sneaker te ontwerpen, straal je jouw persoonlijke stijl uit en val je op in de massa. Ook al dragen ze allemaal het zelfde model, jouw zelf ontworpen sneaker draagt niemand anders dan jij.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020