Excite

Zeeman-ondergoed is niet aan te slepen

Björn Borg moet ruimte maken voor de nieuwste trend op het gebied van ondergoed: de kanariegele Zeeman-slip. De nieuwe slip, waarvoor slechts €4 aan verzendkosten betaald moet worden, is niet aan te slepen.

Zeeman kwam met de vrolijke slip, gesierd met zwarte band, als protest tegen de dure onderbroeken waar de laatste tijd zoveel aandacht voor is. Om de mening van het bedrijf kracht bij te zetten, werden de onderbroeken aangeboden voor slechts vier euro. Dat bedrag was bedoeld als bijdrage in de verzendkosten.

Dankzij goede promotie van verschillende sympathisanten van de actie ontstond er een ware run op de onderbroeken, waardoor er in slechts vier dagen tijd maar liefst 8000 exemplaren verkocht werden. Voor Zeeman was dit voldoende reden om het digitale loket even dicht te gooien. Het verzendhuis kan dan eerst controleren of er überhaupt voldoende boxers en slips zijn om naar de klanten te versturen. Ook kan de voorraad goed gecontroleerd worden.

Later deze week hoopt Zeeman haar digitale winkel weer open te kunnen doen. Dan zullen de slips en boxers – die overigens niet alleen in het geel, maar ook in het blauw te bestellen zijn – weer besteld kunnen worden. Wel zul je er dan snel bij moeten zijn, want het lijkt erop dat dan alleen de overige voorraad nog verkrijgbaar is. Er zullen naar alle waarschijnlijkheid geen nieuwe boxers en slips gemaakt worden.

Afbeelding: Flickr account midorosyu

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021