Excite

Zara komt met nieuwe limited editions

Zara mag dan bekend staan als het merk dat voor iedereen toegankelijk is, maar dat wil niet zeggen dat je niet snel moet zijn als je unieke exemplaren op de kop wilt tikken. Zara komt namelijk weer met een schoen die alleen in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht.

Het gaat deze keer om de 1000 Numbered schoen. Zoals de naam al doet vermoeden, zullen er in totaal 1000 paar van deze schoen verkocht worden. Aanschaffen kan in één van de 45 winkels die wereldwijd in verschillende steden te vinden zijn. Hoewel de prijs vergeleken met veel andere schoenen nog vriendelijk is, is die net wat hoger dan je zou verwachten: voor een paar betaal je ongeveer €175.

De schoenen zijn dit keer gemaakt van suède, voorzien van een torenhoge hak en mooie gouden studs. Bovendien worden de schoenen geleverd met een mooie doos én stofzak. Zoals het een gelimiteerde oplage betaamt, zien de schoenen er net even wat chiquer uit dan normaal gesproken.

Zoals gezegd: zorg wel dat je er snel bij bent, want de laatste keer dat Zara schoenen in een gelimiteerde oplage verkocht, waren deze binnen twee dagen op!

Afbeelding: Excite

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021