Excite

Wordt Gigi Hadid nieuwe Angel?

  • © Getty Images
Gigi Hadid zou wel eens in de voetsporen kunnen treden van Doutzen Kroes. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de dochter van de Nederlandse Hollywoodvrouw Yolanda een Victoria's Secret Angel gaat worden. Gigi Hadid werkt de laatste tijd hard aan haar modellencarrière en doet dat met succes.

De 19-jarige Gigi heeft via social media kiekjes gedeeld waarop te zien is dat ze een fotoshoot doet voor het merk. Op die foto's draagt ze bikini's van Victoria's Secret. Overigens is Gigi inmiddels al bijna een rot in het vak; ze staat al sinds haar jeugd voor de camera's.

Nederlandse vrouwen zijn al langere tijd favoriet bij het Amerikaanse lingeriemerk. Naast Doutzen Kroes liepen er dit jaar nog vier andere Nederlandse dames mee in de prestigieuze show. Andere bekende Nederlandse modellen die voor het merk gelopen hebben zijn Frederique van der Wal, Karen Mulder en Yfke Sturm.

De Victoria's Secret Fashion Show werd begin december gepresenteerd in Londen. Op maandag 15 februari wordt deze ook uitgezonden in Nederland, bij Net 5. Dit zou wel eens de laatste show kunnen zijn waarin Doutzen mee loopt; die gaf onlangs in het programma RTL Late Night aan dat ze ook gesprekken voerde met andere lingeriemerken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021