Excite

Een zomerse look met een witte spijkerbroek

Een veelgedragen item in het voorjaar en in de zomer is de witte spijkerbroek. Wat de huidige jeanstrend ook is, wit doet het altijd goed. Of dit nu een skinny, een met wijde pijpen of een tussenvorm is. Een witte spijkerbroek geeft een outfit een zomerse look. Vooral met een vrolijk gekleurd topje kun je opgewekt de buitenlucht in.

Flaneren in de witte spijkerbroek

Flaneren op het strand, op een bankje in de zon je gezicht verwarmen, een glas rosé op het terras. En dit alles doe je in je witte spijkerbroek. Een witte spijkerbroek wordt geassocieerd met mooi weer. Met lentedagen waarin de vogeltjes fluiten en de krokussen doorkomen. Met zwoele zomerdagen waarbij je kleding aan je lichaam kleeft door het zweet en waarbij je toekijkt hoe roodverbrande strandgangers met veel pijn en moeite hun rug insmeren met after-sun. Een witte spijkerbroek brengt een zomergevoel in je op. Maar waarom geldt dit alleen voor een zomergevoel? Waarom is een witte spijkerbroek niet populair in de herfst of in de winter?

Wit is onpraktisch

Een logische reden waarom veel mensen die witte spijkerbroek in de winter in de kast laten is vanwege het weer. Wit is natuurlijk een kleur wat snel vies wordt. Zodra er een spatje regen valt, loop je al kans op vlekken in je broek. Een horrorscenario is wanneer een auto vlak voor jouw neus door een plas modder rijdt en jij net in die stralend witte spijkerbroek je boodschappen hebt gedaan. Je kunt dan meteen terug naar de supermarkt om een extra fles waspoeder te halen om die nare vlekken eruit te krijgen.

Wit accentueert

Let bij de aanschaf van een witte spijkerbroek goed op de fitting. Waar zwart verhult, accentueert wit juist heel erg al je lichaamsvormen. Ben je gezegend met een breed achterwerk, dan kun je een witte jeans bijvoorbeeld heel mooi combineren met een wijdvallend topje. Niet alleen creëer je een zomerse look, je verhult meteen ook je minder gunstige lichaamsaspecten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020