Excite

Welke hardloopkleding draag jij?

Hardlopen is in korte tijd een echte trend geworden en daarom zijn steeds meer mensen op zoek naar goede hardloopkleding. Hardloopkleding is beschikbaar voor ieder budget. Voor stuntprijzen bij bijvoorbeeld de Aldi, kun je hardloopbroeken en -shirts kopen voor een prikje. Mensen met een groter budget kopen bijvoorbeeld hardloopkleding van Nike. Dit sportmerk heeft zich zoals veel andere grote namen toegelegd op comfortabele kwaliteitssportkleding.

Hardloopkleding van Nike

De lijn met hardloopkleding van Nike wordt ieder jaar uitgebreid. Natuurlijk staat Nike bekend om de trendy hardloopschoenen, die ieder seizoen beter lijken te worden. Nike werkt samen met professionele sporters om de beste hardloopkleding en -schoenen te ontwikkelen. Ook voor onderkleding kun je bij Nike terecht, denk aan thermoshirts en -broeken, hardloopondergoed en transpiratie afvoerende shirts.

Hardloopkleding in de winter

In de zomer is het heerlijk hardlopen, maar welke hardloopkleding maakt de winter ook tot een goed sportseizoen? In principe geldt voor recreatieve lopers de vuistregel dat je onder de vijftien graden een lange hardloopbroek draagt. Hiermee voorkom je namelijk blessures en spierpijn door een te groot temperatuurverschil tussen lichaam en buitenlucht. Daarnaast geldt voor hardloopkleding een algemene regel van drie lagen: goed ondergoed, een bovenlaag van broek en shirt, en een toplaag van een bodywarmer of regenjasje. Probeer hiermee je hardloopkleding in de winter te variëren naar gelang het weer dit toelaat.

Hardloopkleding in de aanbieding

Het beste moment om je slag te slaan is tijdens de uitverkoop van hardloopkleding. Ieder seizoen bedenken sportmerken weer nieuwe trends op gebied van sport, waardoor je goede hardloopkleding in de aanbieding kunt kopen. De technologie gaat immers lang niet zo snel als het modebeeld. Houd er rekening mee dat je investeert in vocht afvoerend materiaal, zodat zweet niet op je lichaam blijft. Draag dus in geen geval katoen op je huid. Laat je goed informeren door de specialisten in de sportwinkel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021