Excite

Wat wordt jouw festival outfit 2014?

De festivalzomer is al een tijd geleden van start gegaan, maar misschien heb jij nog geen muziekfeestjes bezocht dit jaar. Wij geven je een aantal tips voor wat betreft je festival outfit in 2014 voor als het echt warm wordt. Want een goede look is natuurlijk belangrijk, maar nog fijner is het als je voorbereid bent op het wisselvallige Nederlandse weer.

Zon, zonnig, heet! Je festival outfit in 2014 kan maar zo aangepast moeten worden aan extreme hitte. Vergeet dan zeker niet de volgende mode-items.

Zonnebril - gekke kleuren en opvallende monturen zijn het helemaal dit seizoen. Ga voor een John Lennon modelletje al dan niet met gekleurde glazen. Of ga all out met een vrolijke zonnebril met palmboompjes en een lekker gek kettinkje aan de brillenpootjes. Een trendy zonnebril vind bij vrijwel iedere (kleding)winkel en drogisterij.

Hoedje - goed tegen een zonnesteek. Een hoedje is een echt mode-item, maar vergis je niet. De hele dag zon op je hoofd in combinatie met een borreltje kan soms verkeerd aflopen. Ga voor een zomers rieten hoedje of een panamahoed en houd je hoofd koel.

Kaftan - geen zin om de hele dag zonnebrand te smeren? Een kaftan over je top biedt uitkomst. De festival outfit voor 2014 is dan ook eigenlijk niet compleet zonder semi-transparante kaftan, jasje of blouse voor dames met een gevoelige huid, of simpelweg voor als het ’s avonds wat koeler wordt.

Transparante maxi rok - Lekker bedekt, maar toch sexy: een transparante maxi rok met mini onderrok. By far een van de meest onmisbare mode-items van dit seizoen, en veelvuldig verkrijgbaar bij winkels als H&M. Van de juiste stof is de maxi rok ook nog eens onkreukbaar in een backpack. Bovendien gemakkelijk te combineren met allerlei schoenen: stoere laarzen, gemakkelijke gympen of sexy slippers.

Spijkerblouse - heb je hem nog liggen van vorig jaar? Dan kan de spijkerblouse best nog een seizoen mee. Handig voor koele zomeravonden of voor ‘s ochtends onderweg naar de douches. Ook fijn bij verbrande schouders. Kies voor een katoenen model van dunne soepele spijkerstof.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020