Excite

Waar vind je goedkoop kinderkleding?

Kinderkleding is er al voor de hele kleinste, dat is maatje 50. Dat wordt gedragen door pasgeboren baby’s. Peuter- of kleuterkleding gaat van maat 92 tot maat 128. Verder gaan de maten nog door tot maat 176, maar vooral 170/176 is erg groot. Kinderen met deze maten zouden ook kleding voor jongeren passen, bijvoorbeeld maat XS of zelfs al S.

Voor kleding voor je kinderen kun je overal kijken. Populaire ketens zoals H&M verkopen kinderkleding, maar er zijn ook winkels die zich alleen maar richten op kinderkleding. Het nadeel van deze winkels dat grotere kinderen in deze winkels vaak niet kunnen slagen omdat de grotere maten zoals 170 en 176 niet verkocht worden. In de meeste andere winkels is kinderkleding wel gewoon in deze maten verkrijgbaar.

Wie in de winkels niet kan slagen voor kinderkleding, kan natuurlijk ook op internet kijken. Er zijn vele webwinkels die kinderkleding aanbieden. Ook zijn er webwinkels die kleding verzamelen van verschillende andere webwinkels, zodat je gemakkelijk kunt vergelijken of er prijsverschillen zijn.

Je kunt veel geld kwijt zijn aan kinderkleding als je meerdere kinderen hebt. Kinderen groeien nu eenmaal snel en zijn soms ook zo uit hun oude kleding gegroeid. Je zou de kleding van je oudere kinderen kunnen bewaren voor je jongere kinderen, om op die manier wat geld te besparen. Ook zou je kleding wat kunnen vermaken. Een andere originele oplossing is om de kleding voor je kinderen zelf te maken. Er zijn verschillende tijdschriften met patronen voor kinderkleding en sommige tijdschriften zijn speciaal gericht op kinderkleding.

Afbeelding: Flickr, Mahalie Stackpole

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020