Excite

Hoe kom je aan leuke vriendschap sieraden?

Veel tieners willen graag samen met hun beste vriend(in) hetzelfde sieraad dragen als bevestiging van hun vriendschap. Maar hoe kom je aan leuke vriendschap sieraden? Dat kun je hieronder te weten komen!

Vriendschapsketting

Een vriendschapsketting heeft zoals elk ander vriendschapssieraad dezelfde betekenis: ze worden gedragen samen met hun beste vriend of vriendin ter benadrukking van de vriendschap. Je bent bij wijze van spreken 'verbonden' met elkaar en het staat ook nog eens leuk! Bij vriendschapskettingen denken we snel aan het welbekende setje dat bestaat uit twee kettingen met ieder een half hartje. Het half hartje staat voor liefde, vriendschap en vertrouwen. Er zijn ook vriendschapskettingen met teksten als forever friends, best friends, you are my best friend en ga zo maar door. Dit soort kettingen zijn te bestellen via online webshops, maar ze zijn ook in diverse juwelierszaken verkrijgbaar. Leuk om te geven en te krijgen!

Vriendschapsarmband

Een vriendschapsarmband was meestal een in elkaar gevlochten, geknoopt of gehaakt armbandje, maar tegenwoordig kun je gewoon een leuk exemplaar kant-en-klaar halen in elke juwelierszaak. Ook in doorsnee winkels zijn ze te vinden als je goed zoekt. Ga voor een armbandje dat is afgewerkt met een of meerdere hartjes, strikjes, bedels, sterretjes, kralen of cupcakes. Er zijn diverse soorten en kleuren vriendschapsarmbanden te koop, maar het maken van een vriendschapsarmband op je eigen manier is toch net wat bijzonder vanwege de persoonlijke touch. Tegenwoordig zijn er in veel winkels een sieradenkit te koop, waarbij je je eigen sieraden kunt maken. Ze zijn niet eens zo heel duur en ook nog eens leuk om samen met je beste vriend(in) te maken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020