Excite

Voordelig kinderkleding scoren

Kinderen groeien snel. Voor ouders is dat vaak emotioneel maar moeilijk te verteren; hun kleine baby’s lijken binnen een mum van tijd opgegroeid tot sikkeneurige pubers. Maar niet alleen emotioneel kan het lastig zijn dat je kinderen snel groeien. Ook financieel is het soms best pittig. Want juist in die eerste 16 jaar zal er regelmatig nieuwe kinderkleding gekocht moeten worden. En als je dan net de kast weer vol hebt, loopt je kind al weer met een ‘hoog water’-broek rond. Tijd voor wat tips om voordelig kinderkleding te scoren!

Bedenk je vooraf vast dat jij niet de enige bent met het ‘probleem’ van snel groeiende kinderen. Je bent niet de enige die regelmatig nieuwe kleding moet kopen. En juist met dat idee kun jij je voordeel doen. Want je kunt kinderkleding tegenwoordig heel makkelijk tweedehands kopen, bijvoorbeeld op websites als Marktplaats. Als je dat doet, probeer dan zoveel mogelijk te gaan voor kledingpakketten. Dan betaal je maar één keer verzendkosten en meestal is dat sowieso veel voordeliger dan alles los kopen. De meeste kledingstukken krijg je dan al voor een euro of net iets meer mee. De verkoper is blij nog iets van zijn of haar geld terug te zien en jij hebt voor een habbekrats een nieuwe collectie kleding. Natuurlijk kun je het pakket zelf weer op internet zetten als je kind er weer uitgegroeid is.

Ook via kringloopwinkels kun je tegenwoordig heel voordelig leuke kinderkleding scoren. De tijd dat hier ouderwetse, smoezelige afdankertjes hingen is allang voorbij. De prijzen verschillen per winkel, maar als je een beetje rondkijkt, dan zul je al snel een paar adresjes vinden die leuke kinderkleding verkopen voor weinig geld!

Afbeelding: Flickr account freeparking

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020