Excite

Voor mannen een six-pack, voor vrouwen een... winerack

Bijna iedere man kan een six-pack krijgen, zolang er maar hard genoeg getraind wordt. Voor vrouwen ligt dat anders; als Moeder Natuur niet echt gul is geweest bij het uitdelen van de boezems, is de kans dat hier op natuurlijke wijze nog iets aan verandert erg klein. Gelukkig is daarvoor nu een oplossing!

BaronBob.com introduceert namelijk een speciale nieuwe beha die je binnen een paar seconden van een A- naar een DD-cup brengt. Bovendien heeft deze beha nog een klein extraatje; een ingebouwd reservoir waar je bijvoorbeeld wijn in kunt bewaren. Dit indrukwekkende staaltje multifunctionele kleding is dan ook ‘The WineRack’ genoemd: in een mum van tijd voldoende wijn én een echt ‘rack’.

De WineRack is eigenlijk een soort sportbeha met reservoir en een uiteinde, waaruit je zo de wijn kunt drinken. Ideaal voor tijdens een feestje, een concert of een sportevenement. En heb je je hele beha leeggedronken en zit je weer met je A-cup? Geen nood! Dan kun je de beha via het tuitje namelijk gewoon vullen met lucht, waardoor je al snel weer op je nieuwe cup zit. Aan de bar bijvullen met nieuwe drank kan natuurlijk ook altijd, hoewel dat wel een kleine logistieke uitdaging is!

Afbeelding: Flickr account Robert Scoble

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021