Excite

Voetbalshirts: voor de echte liefhebbers

Veel mensen vinden het leuk om voetbalshirts te kopen en te dragen. Hiermee laten ze zien wat voor hen een goede voetbalclub is. Ze dragen het bijvoorbeeld wanneer ze naar de wedstrijd gaan. Je kunt voetbalshirts ook verzamelen, bijvoorbeeld als souvenir van de plekken waar je komt.

Sommige voetbalshirts zijn natuurlijk extra speciaal, bijvoorbeeld omdat het rugnummer van een bekende en geliefde voetballer erop staat. Zo is het voetbalshirt van Johan Cruyff erg geliefd. Vooral het voetbalshirt dat hij tijdens het WK droeg. Ook andere grote voetbalhelden zijn erg geliefd om er een T-shirt van te kopen.

Natuurlijk kun je een shirt kopen van je favoriete club, om zo te laten zien waar jij een supporter van bent. En ook is het geweldig om een voetbalshirt te dragen van je eigen land, wanneer er een WK of EK is. Vooral omdat veel mensen dit doen en je vormt toch meer een eenheid als iedereen een voetbalshirt draagt van zijn land.

Voetbalshirts kun je kopen in souvenirwinkels, maar ook in stadions. Wanneer je geluk hebt, kun je een T-shirt laten signeren door de voetbalspeler die hetzelfde rugnummer heeft. Dit maakt een shirt natuurlijk nog specialer. Het is alleen wel erg moeilijk om inderdaad een handtekening te kunnen krijgen. Wanneer het je lukt is het natuurlijk raadzaam om het voetbalshirt niet meer te wassen. Bewaar het dan op een speciale plek. Het is zonde als er iets mee gebeurt!

Afbeelding: Flickr account snappa2006

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021