Excite

Vloerkleed voor sfeer

Een woonkamer kan ruimer of juist knusser lijken wanneer je er een vloerkleed in legt. Je kunt bijvoorbeeld een vloerkleed bij de bank leggen, voor een sfeervol effect, of juist midden in de kamer om zo meer ruimte te krijgen. Natuurlijk kun je ook een vloerkleed in de gehele kamer leggen.

Er zijn talloze vloerkleden die je kunt kiezen. Ieder met een eigen kleur en motiefje. Het is verstandig om een vloerkleed te kiezen dat bij je woonruimte past. Kies voor een kleur die bij de inrichting past en probeer het effect te bereiken dat je graag wilt. Kijk daarom kritisch naar het aanbod en bepaal zo welk vloerkleed bij je past.

Wanneer je vloerkleed besteld, is het handig om te bekijken hoeveel je eigenlijk nodig hebt. Vooral als het vloerkleed over het hele oppervlakte komt te liggen is dit erg belangrijk. Meet daarom vooraf wat het oppervlakte van je woning is en geef deze maten ook door aan de medewerker in de winkel. Soms kunnen ze het ook voor je leggen.

Neem vooral geen overhaaste beslissingen. Bekijk de verschillende vloerkleden en vergelijk diverse winkels met elkaar. Het is zonde als je achteraf toch de verkeerde keuze hebt gemaakt. Houd ook de aanbiedingen in de gaten. Misschien kun je daardoor een goedkoop vloerkleed vinden. Dit scheelt natuurlijk veel geld.

Afbeelding: Flickr account crazyeddy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021