Excite

Vind leuke laarzen voor leuke prijzen

Op howcool.com kun je zelf kiezen hoe hoog je hakken mogen zijn. Ga je voor 3 inch (7,62 centimeter) of durf je te lopen op 8 inch (20,32 centimeter)? Genoeg keuze in elk geval; ook wat betreft de hoogte van de laars zelf. Spannende laarzen vind je onder andere op hogehakken.nl. Verder kun je uitgebreid naar laarzen winkelen op shoesathome.nl.

Diverse buitenlandse sites hebben hun diensten uitgebreid naar Nederland. Dit betekent dat je bijvoorbeeld de schoenen van duoboots.com in Nederland kunt bestellen. Er is zelfs een Nederlandse site waar je alle laarzen kunt bekijken. Ook de Duitse website shuhpaket.com bezorgt al zijn schoenen en laarzen in Nederland.

Als je online laarzen gaat bestellen, is het wel van belang om je maten goed te weten. Hiervoor heb je een meetlint nodig. Meet voor hoge laarzen het breedste gedeelte van je kuiten. Gebruik de breedste maat voor je laarzen (je linkerbeen kan bijvoorbeeld net iets breder zijn dan je rechterbeen). Draag je normaal gesproken een legging of panty bij je laarzen in, meet dan met deze legging of panty aan. Zo zit je nooit verkeerd!

Mocht het onverhoopt niet goed zijn gekomen met je maat, dan kun je bij de meeste online winkels altijd ruilen of zelfs je geld terugkrijgen. Controleer voor je laarzen bestelt daarom altijd naar het beleid van de webwinkel. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je met een gerust hart op zoek naar de leukste laarzen voor de beste prijzen.

Afbeelding: Flickr, Sean Greenberg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020