Excite

Vind de mooiste jurk voor oud en nieuw

Met de jaarwisseling wil je natuurlijk een verpletterende indruk maken. In dit artikel lees je tips om de mooiste jurk voor oud en nieuw te vinden. Zo kun jij straks perfect gestyled en toch comfortabel toasten op 2014.

Zwart jurkje oud en nieuw

Gemakkelijk en toch stijlvol; die combinatie zien we als Hollandse vrouw graag. Niets past daarin beter dan een zwart jurkje voor oud en nieuw. Zwart kleedt af, is vlekbestendig en kan gecombineerd worden met zowel een chique pump, als een stoere, warme en waterdichte laars als het weer daarom vraagt. Een zwart jurkje wat al een jaar in je kast hangt kan een verademing zijn als je niets kunt vinden waar jij je lekker in voelt.

Glitterjurk

Niets past beter bij een feestje dan een glitterjurk. Denk daarbij niet alleen aan glanzende stoffen. Ook pailletten op een bolero of sjaal over een effen jurk zorgen voor een feestelijk effect voor oud en nieuw. In je accessoires hoef je je ook niet in te houden. Grote gouden en zilveren kettingen, armbanden of haarsieraden zijn helemaal trendy tijdens de oud en nieuw van 2013-2014. Ook vastgestikte nepdiamanten in zorgen voor een feestelijk accent in je jurk van oud en nieuw.

Jurk in felle kleur

Als je het aandurft dan is een jurk in een felle kleur altijd een goede jurk voor oud en nieuw. Wees je er van bewust dat je niet onopgemerkt zult blijven; zowel tijdens de avond als tijdens de foto’s achteraf. Kies voor de oud en nieuw van 2013-2014 voor kleuren die je normaal associeert met de zomer: roze, groen, bloemenprints en wit. Ook met een klassieke rode jurk zal je ongetwijfeld in de smaak vallen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021