Excite

Vijfde Primark in Nederland

Primark opent later dit jaar haar vijfde winkel in Nederland. De discounter zal in Zoetermeer een winkelpand betrekken van 3550 vierkante meter. Daarmee wordt de vestiging in Zoetermeer de twee na grootste Primark van Nederland. De van oorspring Ierse modeketen staat bekend om de enorme winkels met kleding, schoenen en accessoires voor spotprijzen.

Stadshart Zoetermeer

Het nieuws van de nieuwe Primark vestiging werd maandag bekend gemaakt door Retailnieuws. De Ierse modeketen heeft een pand gekocht in een gloednieuw winkelcentrum in Zoetermeer. Het winkelcentrum ‘Stadshart Zoetermeer’ zal medio 2013 zal worden opgeleverd.

Nederlandse vestigingen Primark

Na de eerste Primark winkel in Rotterdam heeft de kledinggigant snel uitgebreid met vestigingen in Hoofddorp, Zaandam en meest recent Almere. De modeketen heeft bekend gemaakt de komende jaren te willen groeien naar 25 Nederlandse vestigingen van Primark. Dit jaar staan ook winkels in Nijmegen en Eindhoven in de planning. In 2014 volgt ook Den Haag. Het Brabants Dagblad weet te melden dat ook in Tilburg een Primark zal openen, in de nieuwe winkelas tussen de Stadhuisstraat en het Piusplein in het centrum van de stad.

Primark Parijs

Eerder deze maand maakte Primark bekend ook in te zetten op de Franse markt. Na een smaakvolle kerstcollectie wil het bedrijf voet aan de grond krijgen in de modebewuste hoofdstad Parijs. De directeur van Primark gelooft dat overal ter wereld behoefte is aan discounters; ook in Parijs. “Als je mensen de ervaring geeft die ze willen, zal betaalbare mode altijd blijven. Wereldwijs heeft Primark zo’n 250 vestigingen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021