Excite

Vierde kind voor Stella McCartney

Ontwerpster Stella McCartney (39) is in de nacht van dinsdag op woensdag bevallen van haar vierde kindje. De kleine werd in Londen met een keizersnede ter wereld gebracht. McCartney werd dinsdag met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar moeder en kind maken het allebei goed.

De Britse modeontwerpster werd begin juni gespot terwijl ze een traditionele positiecape droeg, en maakte daarop bekend dat ze opnieuw in verwachting was. Ze wil nog even geheim houden of het een jongetje of een meisje is. De naam van de jongste McCartney-telg is dus ook nog niet bekend gemaakt.

De dochter van voormalig Beatles-lid Paul McCartney kreeg eerder al drie kinderen met echtgenoot Alasdhair Willis: de 5-jarige Miller, 3-jarige Bailey en 2-jarige Beckett. Ze is niet van plan om erg lang met zwangerschapsverlof te gaan.

Fans van Stella McCartney Kids staan nu al te popelen om een nieuwe collectie kinderkleding. Deze collectie werd een aantal weken geleden gelanceerd. De lijn omvat stoere kleding voor baby’s, meisjes en jongens, die behoorlijk kleurrijk is en vooral geschikt om te spelen.

In het Portland Hospital, het sterrenziekenhuis van Londen, schijnt zelfs een keizersnede geen straf te zijn. Ook Posh Spice, Zoe Ball en Patsy Kensit brachten in dit ziekenhuis een kindje ter wereld. Volgens zeggen is een nacht in het Portland Hospital te vergelijken met een nachtje in The Ritz.

Afbeelding: Flickr, user adifansnet

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021