Excite

Victoria's Secret eerste flagstore in Europa

De Europese liefhebbers van bh's, slipjes en andere lingerie van de grote lingerieketen Victoria's Secret hebben lang moeten wachten, maar sinds deze maand is het zover. De eerste Victoria's Secret flagstore van Europa is geopend in Londen. Een klein uurtje vliegen en je kunt naar hartenlust de niemendalletjes inslaan in de Britse hoofdstad.

Victoria's Secret in Europa

De Victoria's Secret flagstore is niet de eerste Europese locatie waar de lingerie van het Amerikaanse merk wordt verkocht. Tijdens de Olympische Spelen opende Victoria's Secret al een winkel voor de bezoekers van het sportevenement. Toch is het bijzonder dat het zo lang heeft geduurd voordat de lingerie in Europa te verkrijgen was. Van de beroemde topmodellen Victoria's Secret Angels zijn namelijk maar een paar dames Amerikaans!

Victoria's Secret flagstore Europa

De flagship store in Londen is een project waar ruim twee jaar aan is gewerkt. Het moet de kers op de taart worden van de Europese uitbreidingsplannen van het lingeriemerk. Er is dan ook alles aan gedaan om de winkel een luxueuze uitstraling te geven, die terugkomt in de lingerie van Victoria's Secret. Kandelaars, glimmende vloeren en een koninklijke uitstraling hebben van deze winkel een echt pronkstuk gemaakt.

Interieur Victoria's Secret flagship store

Het winkelpand bestaat uit drie verdiepingen met genoeg ruimte voor een enorme collectie Victoria's Secret lingerie. Overal zijn roze elementen te vinden, prachtig bewerkt hout en schilderijen aan de muur. De bekende Angels hangen met gesigneerde zwart-wit portretten aan de muur. De derde verdieping staat in het teken van de beroemde modeshows, waarbij de Angels in uitgedoste kostuums de catwalk betreden.

VIP ruimte

De vierde verdieping van de winkel is extra speciaal. Hier kunnen VIPs in een afgesloten ruimte naar hartenlust lingerie shoppen, zonder bespied te worden in de openbare winkelvloeren. De VIP ruimte is ingericht als een oude bibliotheek met overal kussens en banken om op te zitten. De eerste Victoria's Secret flagstore van Europa heeft er alles aangedaan om een onuitwisbare indruk achter te laten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021