Excite

Victoria Koblenko vindt Uggs respectloos

  • UggBoy♥UggGirl
  • PHOTO
  • WORLD
  • TRAVEL
  • - Flickr.com

De Amerikaanse mode-journalist Lynn Jaeger bestempelde Uggs als het meest comfortabele schoeisel tijdens de Parijse modeweek. Met warme voetjes kon Yaeger in de vrieskou van modeshow naar modeshow, zonder uit te glijden over de niet bestrooide Franse voetpaden. Dat schrijft ze in New York Magazine deze week. Nederlandse actrice Victoria Koblenko denkt daar heel anders over, zo blijkt zondag tijdens de Amsterdam Fashion Week (AFW).

Uggs niet in het openbaar

Volgens Victoria Koblenko horen de Australische laarsjes niet thuis op een modefeest zoals de AFW. “Ik vind het ook een beetje disrespectful, maar dan ga ik wel heel ver,” zegt ze tegen Novum Nieuws. “Ik vind dat je überhaupt Uggs niet in je kast mag hebben,” vindt de 32-jarige Koblenko. “Maar als je ze hebt, moet je je best doen om ze niet in het openbaar te dragen. Laat staan op de Fashion Week!”

Vrouwonvriendelijk

Volgens Victoria zijn Uggs het meest vrouw onvriendelijk wat er bestaat. Ze legt ook nog de vinger op de zere plek: “Dat vindt elke man ook. Dus doe jezelf, je man en het publiek een plezier en draag ze alsjeblieft alleen thuis.”

Comfort

Victoria Koblenko is een groot modeliefhebber. Ze struint dan ook met liefde alle modeshows op de Amsterdamse modeweek af. Daarbij gaat het niet om het comfort, zegt de actrice. “Daar gaat fashion helemaal niet over,” vindt Victoria. “Het gaat erover dat je iets wilt vertellen. Elke outfit moet een verlengstuk zijn van een stemming of misschien een persoonlijkheid.”

Feestdagen

Uggs haters zoals Victoria zullen helaas ook in 2013 nog even de andere kant op moeten kijken. Volgens onderzoeksbureau Global Research staat ‘Uggs’ voor het zevende jaar op rij bovenaan als meest gezochte zoekterm op internet rondom de feestdagen. Er stonden dus veel Uggs onder de kerstboom te wachten op een gelukkige eigenaresse. Gelukkig voor Europeanen zijn de Uggs vooral populair in Amerika.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021