Excite

Victoria Beckham wil betaalbare mode maken

  • © Getty Images
Victoria Beckham, die na een carrière als Spice Girl erg succesvol is geworden in de mode-industrie, wil mode gaan maken voor mensen die geen designerkleding kunnen betalen. De 40-jarige ontwerpster denkt aan een budgetlijn van haar eigen merk. Die budgetlijn zal dan bestaan naast haar haute couture-lijn.

Victoria staat op dit moment niet echt bekend om haar voordelige kleding. Sterker nog; de kledingstukken die ze nu ontwerpt kosten zo rond de 5000 euro en een exclusieve tas van haar merk loopt zelfs op tot zo'n 24.000 euro. En Victoria snapt dat dat niet voor iedereen weggelegd is.

Wat haar betreft moeten alle vrouwen zich sexy kunnen voelen, ongeacht hun budget. Daarom zou ze graag goedkopere kleding maken, die hen dat gevoel geeft. Wanneer die lijn echter zou moeten verschijnen is nog niet bekend. Wie in de tussentijd goedkoper uit wil zijn voor een setje van Victoria, kan de bekende fashion outlets in de gaten houden. Daar worden bijvoorbeeld de bekende VB-jeans tegen lagere prijzen aangeboden.

Hoewel Victoria inmiddels al jaren actief is in de mode-industrie, wordt ze nog lang niet door iedereen serieus genomen. In de branche zelf heeft ze een goede naam, maar veel critici denken dat ze dit vooral aan haar man te danken heeft. Met haar nieuwe lijn laat ze echter wel zien dat ze zakelijk inzicht heeft; door haar bereik te vergroten, vergroot ze immers ook de impact van haar merk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021