Excite

Victoria Beckham kleding ook voor 'normale vrouwen'

Victoria Beckham verbaast vriend en vijand met de uitspraak dat haar kleding ook voor ‘normale vrouwen’ ontworpen is. De ontwerpster is zelf superslank, net als de beroemdheden die worden gekleed door de Britse. Bovendien zitten de meeste jurkjes en pakjes van Victoria Beckham strak om het lichaam, waardoor vollere vrouwen niet snel geneigd zijn om zich in een Beckham-design te hullen.

Ruimvallende kleding

Maar Victoria Beckham spreekt dat vooroordeel deze maand tegen in de Franse Grazia. Haar ready to wear nieuwe lijn voor aankomend voorjaar en zomer 2014 bevat meer ruimvallende kleding voor een speels silhouet. Het geeft bovendien een meer casual look die geschikt is voor bijna alle vrouwenlichamen én voor alle gelegenheden. De Victoria Beckham kleren zijn verkrijgbaar tot en met damesmaat 42.

Oprah Winfrey

Victoria Beckham noemt Oprah Winfrey als het voorbeeld ‘normale vrouw’ die haar ontwerpen draagt. “Veel vrouwen denken dat ze heel dun moeten zijn om mijn kleren te dragen, maar dat is helemaal niet waar. Ik heb Oprah Winfrey gekleed bijvoorbeeld. Het is niet zo dat ik alleen ontwerp voor klanten met hetzelfde figuur als ik.”

Eindproduct

Victoria Beckham is nog steeds enthousiast en vereerd dat haar ontwerpen seizoen na seizoen aanslaan. Sinds haar eerste collectie in 2008 heeft de ex-Spice Girl haar merk alleen maar zien groeien, zowel in reputatie als in kwaliteit. “Ik probeer alle vrouwen er altijd op hun best uit te laten zien,” vertelt Beckham aan het Franse tijdschrift. “Ik ben hier nooit mee begonnen om er zelf beroemd van te worden. Het eindproduct is het belangrijkst.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020