Excite

Nieuwe denim trend: verwassen spijkergoed

Spijkerstof is een blijvertje, dat weten we allemaal. Een goede spijkerbroek gaat lang mee en is altijd in de mode. Maar ook denim is onderhevig aan trends. In 2012 is dé trend onder de spijkerstof het verwassen spijkergoed. Welke kledingstukken zijn hiervoor geschikt? En hoe combineer je de verwassen denim?

Licht spijkergoed

Wat is er meer zomers dan een lichte spijkerstof? Weg met die donkere kleuren, lichte denim in de kleur van de zomerse blauwe luchten, dat heb je nodig. Verwassen spijkergoed is ideaal om die zomerse look te creëren. Bijkomend voordeel is dat ook deze lichte denim makkelijk is te combineren met allerhande kledingstukken. Of ga je voor de hippe full denim look, een geraffineerde stijl in verschillende denim nuances?

Verwassen denim: de spijkerblouse

Hét kledingstuk in verwassen denim dat je dit jaar niet mag ontgaan is de lichte spijkerblouse. Het is een ideaal kledingstuk voor de onzekere Nederlandse zomers, want bij fris weer kun je de blouse prima dragen onder een trui of jasje en bij lekker warm weer combineer je hem met een zomerjurkje of boven een een korte broek. En zelfs op het strand is de spijkerblouse van toepassing: waarom draag je hem niet over je bikini? Hoe je het ook wil, de spijkerblouse is een echte blikvanger deze zomer.

Jurkjes en rokjes in lichte spijkerstof

Heb je het niet zo op de spijkerblouse? Dan kun je je natuurlijk ook 'gewoon' wagen aan spijkerjurken en spijkerrokjes. Deze zijn ook volop verkrijgbaar in een lichte wassing. Ze laten zich super combineren met natuurlijke kleuren en materialen, zoals bruin of beige leer en lekker fris wit katoen. Heb je gedurende de zomer ook een stel bruine benen gekregen? Dan laat de lichte spijkerstof je benen ook nog eens extra bruin lijken. Ideaal dus, voor die warme zomerdagen!

De spijkerbroek

En natuurlijk mag de spijkerbroek ook niet missen in dit lijstje. Kies dit jaar voor een wat wijder model, bijvoorbeeld een boyfriend jeans, in een lichte kleur, of in verwassen spijkergoed. Voor een supertrendy look combineer je de jeans met een top of jasje in een van de vele felle modekleuren van dit seizoen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021