Excite

Versace-model omgekomen bij verkeersongeval

Eric Zentner, een 30-jarig model voor Versace, is omgekomen bij een verkeersongeval. De dader reed door. Het incident deed zich dit weekend voor in California. Zentner zou uit zijn auto zijn gestapt omdat hij geen benzine meer had, en heeft zijn weg lopend vervolgd.

Het model was onderweg naar zijn moeder in Sacramento en zou rond kwart voor vier ’s nachts geraakt zijn door een lichtblauwe ‘90s Dodge Caravan. De politie heeft nog niemand op kunnen pakken en vraagt om tips.

Een neef van Zentner heeft al een oproep gedaan op de radio. Hij vraagt aan de dader om zich te melden en toe te geven wat er gebeurd is. Zentner is vooral bekend geworden met zijn werk voor Versace, Louis Vuitton en Marc Jacobs. Ook speelde hij een rol in de clip van Hot N Cold van Katy Perry. Hij heeft verder campagnes gedaan voor Macy’s, H&M, Nike en Bacardi en liep shows voor topmerken als Ed Hardy, Christian Audigier en Gucci. Ook voor editorials wisten veel redacteuren de gespierde jongen te vinden.

Zentner is geboren en getogen in Californië en heeft zijn jeugd doorgebracht op het platteland. Zijn ouders hadden het niet breed, maar er was altijd voldoende liefde, plezier en steun voor elkaar. Zentner speelde ook in een bandje.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020