Excite

Versace maakt herfstcollectie voor H&M

In navolging van onder meer Jimmy Choo en Lanvin gaat nu ook Donatella Versace ontwerpen voor H&M. Deze herfst moet er een mooie collectie in de winkel hangen. De collectie zal onder meer bestaan uit dames- en herenkleding en een aantal interieurartikelen. Vanaf 17 november wordt de collectie in ongeveer 300 filialen wereldwijd verkocht.

De collectie zal gebaseerd worden op de klassieke ontwerpen die het label bekend hebben gemaakt. De belangrijkste onderdelen zijn leder, prints en ook heel veel kleur. De vrouwen zullen vooral verrast worden met feestjurken, terwijl mannen mooie pakken krijgen. De interieurartikelen zullen vooral bestaan uit kussens en dekens. Vervolgens komt er ook nog een speciale collectie die voorafgaat aan de lentecollectie. Die collectie zal vanaf 19 januari uitsluitend online te koop zijn.

Voor Versace is het een mooie manier om eens een breder publiek aan te spreken en de stijl van Versace ook te introduceren bij mensen die er nog niet bekend mee zijn. Versace werd eind jaren ’70 door Gianni Versace opgericht. Nadat hij in 1997 werd neergeschoten, nam zijn zus Donatella de leiding over het glamoureuze modehuis over. Ook haar dochter Allegra speelt een rol binnen het bedrijf, waardoor het nog meer een echt familiebedrijf is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021