Excite

Veilige lederen MQP motorbroeken

Met MQP motorbroeken ben je verzekerd van de beste kwaliteit materialen als leer en textiel. MQP staat voor Motor Quality Products. Wanneer je MQP motorbroeken draagt, rijd je met een comfortabeler gevoel op de motor. Naast goede kwaliteit hebben de MQP motorbroeken ook een prettige pasvorm en maatvoering. MQP motorbroeken zijn gemaakt van textiel of leder.

All-weather textiel

De textiele MQP motorbroeken zijn van de zogeheten AIR collectie. De 'All-weather' broeken hebben twee afzonderlijke lagen. De toplaag zorgt voor een goede luchtventilatie en de tweede laag heeft een waterdicht/ademend membraan. De toplaag is gemaakt van Meshvoering, geperforeerd net-achtig materiaal wat goed is als het ventilatiemateriaal. De tweede laag is van thermovoering. Het is een binnenvoering die ook verwijderd kan worden. Deze binnenvoering zorgt ervoor dat de buitenjas waterdicht blijft.

Veilig leer

De lederen MQP motorbroeken zijn ook voorzien van een Meshvoering. Vooral bij lederen broeken is een goed ventilatievermogen van groot belang. Dat materiaal is niet in alle lederen motorbroeken verwerkt. De BASE motorbroek is voorzien van het Mesh materiaal en daarnaast ook van veiligheidstiksels. Die verhogen de weerstand van de naden bij een val. De lederen FANG motorbroek heeft geen Meshvoering, maar wel de veiligheidstiksels. De FANG motorbroek is daarentegen wel voorzien van reflectiemateriaal. Dat geeft extra veiligheid en zichtbaarheid in het donker.

MQP online

Er is veel verscheidenheid tussen de MQP motorbroeken. Allereerst heb je keuze uit leder en textiel. Daarnaast is het belangrijk na te gaan welk materiaal jou een veilig gevoel geeft. Ventilatie, reflectiestukken en een veiligheidstiksel dragen allemaal bij het veilige gevoel. Aan jou de keuze hoeveel veiligheid jij nodig hebt op de motor. Kijk op de MQP website voor motorbroeken van de beste kwaliteit.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020